Acasă EDUCAȚIE Gabriela Firea a convocat Comandamentul de iarnă. Școlile se închid Vineri

Gabriela Firea a convocat Comandamentul de iarnă. Școlile se închid Vineri

14160
0
elevi iarna

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, marți, că unitătile școlare din București vor fi închise vineri din cauza condițiilor meteo dificile.

„Primarul General, Gabriela Firea, a analizat în această după-amiază, împreună cu prefectul Capitalei, Adrian Petcu, cu reprezentanții ANM București-Ilfov și inspectorul general al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Ionel Florian Lixandru, ultimele informații emise de meteorologi, care anunța ninsori și intensificări ale vântului în București și a decis că vineri, 23 martie, grădinițele, școlile și liceele din Capitală să fie inchise“, se arată într-un comunicat tranmis de Primăria Capitalei.

„În urma discuțiilor avute cu reprezentanții ANM, care ne-au anunțat că vremea se va înrăutăți semnificativ și că va ninge în continuare toată săptămâna, dar că vineri vântul se va intensifică și ninsoarea va fi mai abundență, am decis că, pentru siguranța copiilor noștri, cursurile în unitățile de învățământ de stat din Capitală să fie suspendate pentru data de 23 martie. Este o decizie responsabilă, pe care mi-o asum în calitate de Primar General, din dorința de a nu-i expune pe copii unor fenomene meteo extreme”, a declarat primarul general Gabriela Firea.

Vremea 20 și 21 martie 2018, în ţară. Ger istoric, polei și ninsori, anunţă prognoza meteo ANM

Din 20 martie ora 8.00 până în 21 martie ora 8.00, în Bucureşti, temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -4 grade. În cursul zilei va ninge moderat cantitativ și se va depune strat de zăpadă.

DISTRIBUIȚI