Acasă POLITICĂ Europarlamentarul Maria Grapini îi jignește pe cei din diaspora: „Fără certificat de...

Europarlamentarul Maria Grapini îi jignește pe cei din diaspora: „Fără certificat de prost nu puteți participa la miting”

1034
0
maria grapini ijurii diaspora psd

Europarlamentarul Maria Grapini a distribuit pe pagina de Facebook un mesaj jignitor la adresa românilor care muncesc în străinătate și care vor participa la mitingul de vineri din Piața Victoriei.

„Informăm diasporenii că taxa de prost se plătește la seidul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting”, este mesajul distribuit de Grapini.

Ulterior, europarlamentarul a a șters postarea de pe canalul de socializare.

Maria Grapini se alătură numărului mare de demnitarilor din arcul guvernamental care au adus în ultimele zile injurii românilor care muncesc peste granițe și vor să vină la protestul de vineri din fața guvernului.

Săptămâna trecută, directorul Inspectoratului în Construcții Vrancea, Cristian Prescornițoiu a spus despre cei care și-au anunțat prezența la mitingul din 10 august, că sunt „niște hoți, cerșetori și curve care trebuie întâmpinați cu șocuri electrice”.

Contactată de HotNews.ro, Grapini a spus că nu a jignit pe nimeni.

„Nu am jignit pe nimeni! Eu nu am șters distribuirea făcută. Acea postare aparține unui român din diaspora. Am distribuit pentru a se vedea că nu toată diaspora este pentru miting! Nu-mi aparține textul! Eu nu jignesc, alții care postează pe pagina mea jignesc și folosesc cuvinte vulgare. Credeam că observați și acele postări. Cunosc mulți romani din diaspora care fac cinste României. Nu trebuie generalizat, nu toți românii plecați se lasă manipulați! Nu accept violența, instigarea la ură, așa cum se întâmplă acum, la organizarea acestui miting. Demonstratiile pasnice sunt caracteristice adevaratelor democrații și aș dori ca și în România să înțelegem corect democrația!”, a declarat Maria Grapini.

DISTRIBUIȚI