Acasă POLITICĂ Pleşoianu, primul deputat PSD care-şi anunţă candidatura pentru prezidenţialele din 2019

Pleşoianu, primul deputat PSD care-şi anunţă candidatura pentru prezidenţialele din 2019

377
0
psd presedinte

Deputatul PSD Liviu  a anunţat, printr-o scrisoare deschisă publicată pe Facebook, faptul că va candida la prezidenţialele din 2019, indiferent dacă va fi din partea formaţiunii social-democrate sau sub altă formă.

Liviu Pleşoian a anunţat prin intermediul unei scrisori deschise către electoratul PSD că va candida la prezidenţialele din 2019.

„Vă spun că eu voi face exact ce am spus în urmă cu câteva luni. Voi candida la prezidenţialele din 2019. Când se va hotărî PSD să ţină acel Congres, membrii partidului vor decide, aşa cum este firesc. Dar indiferent de acea decizie, eu tot voi candida în 2019“, a scris deputatul PSD.

În lunga sa scrisoare, Pleşoianu dă şi câteva motive care stau la baza alegerii sale de a intra în cursa pentru prezidenţiale.

„Pentru că nu voi merge la Coldea, la Maior sau la alţii asemenea lor pentru a-mi semna prefaţa şi postfaţa. Pentru că şi în 2018 şi în 2019 şi mai departe voi continua să joc tenis doar cu prietenii de-o viaţă. Pentru că şi în 2018 şi în 2019 şi mai departe voi continua să culeg struguri doar din via străbunicilor mei de la ţară“, a subliniat alesul PSD

DISTRIBUIȚI