Acasă POLITICĂ Victor Ponta despre Liviu Dragnea: „Are o gândire mafiotă și are o...

Victor Ponta despre Liviu Dragnea: „Are o gândire mafiotă și are o obsesie a controlului”

473
0
ponta-dragnea-psd

Victor Ponta a lansat acuzații extrem de dure la adresa lui Liviu Dragnea, președintele PSD. Fostul premier a spus despre Dragnea că are o gândire mafiotă și că are obsesia puterii, devoalând de unde a plecat cearta dintre el și liderul PSD.

Are o gândire mafiotă, adică n-ai încredere decât în cei care au fost lângă tine de-a lungul timpului…”, a declarat Victor Ponta.

Ponta a mai declarat că Liviu Dragnea profită de scandalul declanșat în Poliția Română, după ce s-a descoperit că un agent de la Rutieră este pedofil, pentru a înlătura din funcții oamenii pe care nu-i agrează și pentru a-și pune apropiații în loc.

Victor Ponta a dezvăluit una dintre ceea ce el numește „obsesia” lui Liviu Dragnea. Fostul lider PSD a declarat că Liviu Dragnea și-ar fi dorit, când a fost ministru, să conducă Ministerul de Interne. De acolo au început certuri între Dragnea și Ponta.

„E una dintre cele mai mari certuri pe care am avut-o cu el. E obsesia lui. De ce nu l-am numit niciodată la Interne. Adormiții mei de colegi de la CEX s-au lămurit că toți sunt de la Teleorman, are o obsesie a controlului.”, a spus Victor Ponta.

Într-o declarație anterioară Victor Ponta declara că PSD este confiscat de “Cartelul de la Teldrum” format din fosti PD-isti cu gandire de baron – vataf local ( pusi doar pe facut bani, case, masini, lacuri si fonduri de vanatoare, contracte cu statul, etc ) si fosti PRM-isti care duc Partidul si Romania spre vremurile nationalism-comunismului de care am crezut ca ne-am despartit definitiv dupa intrarea in UE.

DISTRIBUIȚI